Innovatieatelier

23 november 2022 09:00 - 16:30 Online

Het landelijk Innovatieatelier van het NCJ komt 5 keer per jaar samen om in co-creatie te werken aan vernieuwing binnen de JGZ. De pioniers worden gestimuleerd op zoek te gaan naar ruimte om de beweging naar vernieuwing in gezamenlijkheid in te zetten binnen de eigen organisatie. Dit betekent ook: buiten de muren van de eigen organisatie kijken. Samen verbinden, versterken en vernieuwen we.

Woensdag 23 november vindt het laatste innovatieatelier van 2022 plaats en dit belooft een geweldige afronding van dit jaar te worden.

Wouter Hart over ‘Werken volgens de bedoeling’

Niemand minder dan Wouter Hart, schrijver en spreker van boeken zoals ‘Verdraaide organisaties’ en ‘Anders Vasthouden!’ neemt ons in het ochtendprogramma mee in wat ‘werken volgens de bedoeling’ voor de JGZ zou kunnen betekenen. In de middag gaan we, zoals jullie van ons gewend zijn, de opgedane inzichten vertalen naar de JGZ-praktijk van alle dag. Dus neem je vraagstukken mee!

Laat je alvast inspireren over de vraag protocol of bedoeling? Doen we wat nodig is of houden we ons aan het systeem? Stellen we de klant echt centraal en durven we te vertrouwen op ons professionele kompas?

Vaste pioniers en introducees

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven rechtstreeks met dit gedachtegoed kennis te maken, wordt het Innovatieatelier online aangeboden. En staat het de innovatiepioniers vrij collega’s uit hun organisatie of misschien zelfs partners uit de kinderopvang, geboorteketen, school of gemeente uit te nodigen online aan te sluiten en er hun voordeel mee te doen.

Bekijk meer informatie over het Innovatieatelier

 

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.