Expertbijeenkomst

Zonder jongeren geen toekomst

17 oktober 2022 13:00 - 17:00 Bollenhofsestraat 138a, Utrecht

Graag nodigen we je uit voor de expertbijeenkomst ‘Zonder jongeren geen toekomst!’. Deze bijeenkomst, in het kader van het programma Klaar voor de Toekomst, is gepland 17 oktober van 13.00 tot 17.00 op een mooie locatie in Utrecht.

Het betrekken van jongeren bij de jeugdgezondheid is nodig om samen na te denken over de toekomst van die jeugdgezondheid. Het samen nadenken over oplossingen zorgt voor meer betrokkenheid van de jongeren maar ook voor beleid dat beter bij hen aansluit. Het afgelopen jaar heeft het NCJ positieve ervaringen opgedaan in verschillende gesprekken met jongeren, die we graag met je delen!

De nieuwste inzichten zullen worden gedeeld in 3 keynotes, gevolgd door een aantal korte pitches over belangrijke inzichten met betrekking tot jongeren. Maar we beginnen bij de jongeren. We hebben jongeren voorbereid om met jullie in gesprek te gaan over wat zij nodig hebben van de jeugdgezondheidszorg: hoe kunnen we hen beter bereiken? Maak optimaal gebruik van dit interactieve moment door je vraag aan hen van tevoren toe te sturen!

Bekijk hier het volledige programma

We hebben een plekje opengehouden op de expertbijeenkomst voor een Pecha Kucha. Je kunt gebruik maken van de mogelijkheid JGZ-land toe te spreken om ze te inspireren met de aanpak of het onderzoek dat jij recent hebt uitgevoerd! Je krijgt een kleine 7 minuten voor een wervelende pitch: hoe zorg jij ervoor dat de JGZ in jouw gebied beter aansluit bij jongeren? Wil jij hier gebruik van maken? Stuur dan een mailtje naar Minke Vellinga waarin je aangeeft waarom jouw aanpak werkt en landelijke aandacht verdient. We zullen uit de inzendingen de beste kandidaat selecteren.

Meld je aan

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.