Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Nynke Steenbergen adviseur
Telefoon: 06 - 28 27 00 76
E-mail: nsteenbergen@ncj.nl

Week van de Opvoeding 2020

donderdag 01 oktober 2020

Dit jaar is de Week van de Opvoeding van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober. Tijdens de Week van de Opvoeding staan we stil bij opvoeden en ouderschap. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Bij het opvoeden van een kind sta je er namelijk niet alleen voor! Het thema van dit jaar is ‘Staan en opvallen’. Opvoeden is hard werken, soms gaat het met vallen en opstaan. Maar het is vooral ook genieten. Daarom zeggen we ‘Staan en Opvallen’.

De Week van de Opvoeding zal er in deze coronatijd iets anders uitzien dan normaal. Maar juist in een periode als deze is aandacht voor opvoeding extra belangrijk. Door online activiteiten en andere maatregelen zijn verschillende (JGZ) organisaties al aan de slag gegaan met het organiseren van passende activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding. 


Bekijk hier het activiteitenoverzicht >


Heeft jouw organisatie ook al iets georganiseerd in het kader van de Week van de Opvoeding?
Meld je activiteit aan

Promotiemateriaal

Voor organisaties die tijdens de Week van de Opvoeding een activiteit organiseren biedt het NJi gratis promotiemateriaal aan.

Bekijk en download het promotiemateriaal>

Webinar ‘Belang van steun en ontmoeting bij opvoeden’

Op maandag 5 oktober van 10.00 tot 11.30 uur organiseert het NJi (organisator van de Week van de Opvoeding) een webinar over het belang van steun bij opvoeden en ouderschap. Tijdens deze webinar is er ook plaats voor een feestelijk moment waarbij de Week van de Opvoeding officieel geopend wordt.


Schrijf je in voor de webinar >

Nieuwsbrief

Het NJi verspreidt informatie en updates rondom de Week van de Opvoeding via een nieuwsbrief. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven >