JGZ Live! on Tour

Naast de maandelijkse sessies van JGZ Live! zijn we dit jaar ook gestart met JGZ Live! on Tour.

De rolopvatting van de JGZ ontwikkelt zich van taak- naar opgavegericht werken, waarbij ook buiten de spreekkamer preventie kennis wordt geboden. Dit vraagt naast vakmanschap ook het smeden van slimme samenwerkingen om te komen tot een ‘healthy village’. Immers “zorgen om een grote groep kinderen in de wijk, zijn de zorg van ons allemaal.”

Om optimaal aan te sluiten bij de leer- en leefomgeving van JGZ-organisaties gaat JGZ Live! de ‘digitale spreekkamer van JGZ Live! uit. We gaan de regio in, we gaan on tour en bieden JGZlive! aan in de context van de eigen organisatie/regio.

Samen met jouw organisatie halen we de opgave op: wat zien jullie gebeuren in een bepaalde wijk? Tegen welke problemen lopen jullie aan en met wie kunnen we jullie samenbrengen om regionale vraagstukken op te pakken? Voorbeelden zijn de aanpak van laaggeletterdheid (bijvoorbeeld in samenwerking met de bibliotheek en/of de kinderopvang) of mentale gezondheid (bijvoorbeeld in samenwerking met de jeugdhulpverlening, de huisarts en het onderwijs). Samen met jou bepalen we het vraagstuk en ook de partners die we willen uitnodigen om aan te sluiten bij de JGZ Live! on tour sessie. Dit kunnen vertrouwde partners zijn, maar ook nieuwe preventie partners.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.