Nieuws 17 maart 2020

Werken aan optimale ontwikkelkansen

‘Hoera, een kindje.’ Dat is bij de meeste mensen de eerste gedachte wanneer er nieuw leven op komst is. Maar wat als er mogelijk sprake is van meervoudige ontwikkelings- of gedragsproblemen?

In samenwerking met Vakblad VROEG schreef NCJ-adviseur Lieke van der Meulen het artikel ‘Werken aan optimale ontwikkelkansen’. Het artikel is verschenen in de eerste editie 1-2020 van Vakblad VROEG, waar het thema ‘Verlies’ centraal staat. Je kunt het volledige artikel lezen via onderstaande link.

Lees het artikel ‘Werken aan optimale ontwikkelkansen’ >

Bekijk ook eerdere artikelen over Integrale Vroeghulp die verschenen in edities van Vakblad:

Vakblad VROEG 4- 2019 – ‘Investeer in tijdig beïnvloeden van Early Life Stress’ >
Vakblad VROEG 3-2019 – ‘Synergie in onderwijs- en zorgbehoefte’ >
Vakblad VROEG 2-2019 – ‘Meer doen met vroege behandeltrajecten’ >
Vakblad VROEG 1-2019 – ‘Integrale Vroeghulp veelal nog witte vlek’ >
 
Bestellen

Een los exemplaar van de nieuwe editie van Vakblad Vroeg (€ 10,00, incl. porto) is te bestellen via de website. De prijs voor een abonnement is € 25,00 (Ned.) of € 30,00 (België), zie het aanmeldformulier. Kijk voor meer informatie over Vakblad Vroeg op: www.vakbladvroeg.nl.

Vragen en informatie

De landelijke coördinatie van Integrale Vroeghulp ligt bij het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ). Wil je weten hoe expertise voor het  jonge kind (Integrale Vroeghulp) in jouw regio is georganiseerd of Integrale Vroeghulp zelf vormgeven? Neem dan contact op met landelijk adviseur Integrale Vroeghulp Lieke van der Meulen via 06 131 364 99 of lvandermeulen@ncj.nl.

Bekijk ook:

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.