Nieuws 7 maart 2019

Voorlichtingsbijeenkomst voor V&VN-leertraject ambassadeurs jeugdverpleegkundigen en verpleegkundigen openbare gezondheid 2019-2020

Na eerdere succesvolle leertrajecten ‘Ambassadeurs Jeugdverpleegkundigen en verpleegkundigen openbare gezondheid (OGZ)’ in 2017 en 2018 heeft V&VN besloten de leergang ook in 2019 aan te bieden. In de leergang versterken verpleegkundigen hun persoonlijke leiderschapskwaliteiten zodat zij, als ambassadeurs, hun vakgenoten optimaal kunnen vertegenwoordigen o.a. bij gemeenten, eigen organisaties, ketenpartners en V&VN. Op woensdag 17 april vindt een voorlichtingsbijeenkomst plaats. De jeugdverpleegkundige ambassadeurs zijn ook voor het NCJ een Slimme samenwerking voor een Impactvolle praktijk en Waardevol vakmanschap.

In de periode september 2019 – juni 2020 komen verpleegkundigen maandelijks een dag bij elkaar. Onder de bezielende leiding van ervaren sprekers en in interactie met elkaar ontwikkelen zij hun leiderschapskwaliteiten waarmee zij invloed op hun vakgebied gaan uitoefenen waarvan collegae, stakeholders en ketenpartners zullen profiteren. Sta jij voor je vak en heb je ambitie een verpleegkundig leider te zijn binnen je vakgebied?

Bekijk de flyer >

Voorlichtingsbijeenkomst

V&VN organiseert woensdag 17 april 2019 (17.30 tot 19.30 uur) een voorlichtingsbijeenkomst (Churchilllaan 11, etage 11, 3527 GV Utrecht). Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te mailen naar ambassadeurs.jeugd-ogz@venvn.nl.

Karin Oudshoorn ambassadeur en bestuurslid V&VN afdeling M&G vakgroep OGZ

‘Met dit leertraject heb ik de kans gepakt om mijn verpleegkundig leiderschap en passie voor het vak als verpleegkundige nog verder te laten groeien. Je krijgt veel thema’s aangeboden die je nog sterker maken op je vakgebied. Ik ben dan ook enthousiast geworden om mijn verpleegkundig leiderschap in te zetten voor het vak en mijn vakgenoten door bestuurslid te worden van de V&VN afdeling M&G openbare gezondheidszorg. Mijn leerervaringen kan ik goed gaan gebruiken zowel in mijn rol als bestuurslid als ook in mijn werk als verpleegkundig beleidsmedewerker.’

 Marloes Wardenier en Corinne Kirpestein, ambassadeurs jeugdverpleegkundigen

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.