Nieuws 16 december 2020

Visie jongeren op sessies Samen Toekomst Maken

Op 27 oktober vond hét landelijke event Samen Toekomst Maken over innovatie in het jeugddomein plaats. Dit keer geheel online. We blikken terug op het event met twee podcasts, waarin jongeren onder leiding van Bureau Coen in gesprek gaan met de sprekers van twee sessies. In de podcasts hoor je hun visie. Liever teruglezen? Dat kan in de bijbehorende praatplaten.

Verrassende inzichten en leuke gesprekken

Jongeren van Bureau Coen hebben de sessies bekeken van Ilja van den Berg (‘Zorg en digitale innovatie vraagt om een balans tussen feminiene en masculiene eigenschappen’) en Niels Bloembergen (‘Innovatie maakt het verschil’). Zij zijn samen met de sprekers in gesprek gegaan over hún visie op het onderwerp. Het geeft verrassende inzichten en leuke gesprekken. Deze gesprekken luister je terug in twee podcasts of je leest er over in de bijbehorende praatplaten.

Luister de podcast met het gesprek over de sessie ‘Zorg en digitale innovatie vraagt om een balans tussen feminiene en masculiene eigenschappen’ van Ilja van den Berg

Bekijk de praatplaat over de sessie ‘Zorg en digitale innovatie vraagt om een balans tussen feminiene en masculiene eigenschappen’ van Ilja van den Berg

Luister de podcast met het gesprek over de sessie ‘Innovatie maakt het verschil’ van Niels Bloembergen

Bekijk de praatplaat over de sessie ‘Innovatie maakt het verschil’ van Niels Bloembergen

Volg ons

Wil je op hoogte blijven over Samen Toekomst Maken en weten of/wanneer/hoe het event er volgend jaar weer is? Volg ons dan via twitter en LinkedIn.

Organisatie

De organisatie van dit congres is in handen van de Associatie voor Jeugd, samen met haar partners. Een programmagroep van professionals en communicatiespecialisten van organisaties uit de diverse sectoren zijn samen met een eventmanager verantwoordelijk voor de organisatie van het event. De betrokken organisaties zijn Garage 2020, Platform 51, GGD GHOR, NCJ, CJG Rijnmond, NJI, Actiz, Cardea, GGD Hollands Noorden en iHub.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.