Nieuws 30 mei 2024

Test jij mee? Gebruikerstest voor nieuwe JGZ richtlijnenwebsite

Binnen de transitie van JGZ richtlijnen wordt op dit moment een nieuwe richtlijnenwebsite ontwikkeld om JGZ richtlijnen beter toegankelijk te maken. Door de modulaire opzet van de nieuwe website, wordt het gebruiksgemak vergroot en nieuwe kennis sneller verwerkt en geïmplementeerd in de praktijk. Het NCJ zoekt gebruikers die de nieuwe JGZ richtlijnenwebsite willen testen. Meld je nu aan! 


Het NCJ is op zoek naar professionals die mee willen doen aan het testen van de nieuwe richtlijnenwebsite. Over de gebruikerstest:

  • De gebruikerstest vindt plaats via een digitale vragenlijst tussen maandag 2 en vrijdag 14 september 2024.
  • De test duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.
  • Er is een vacatievergoeding beschikbaar voor deelnemers.

Meld je aan voor de gebruikerstest

 

Tijdens de bouw van de nieuwe JGZ richtlijnenwebsite laat het NCJ zich adviseren door een kleine gebruikersgroep met vertegenwoordigers van de beroepsverenigingen (AJN, V&VN en NVDA). Door deel te nemen aan de gebruikerstest lever je een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van de website en een voorspoedige livegang. Naar verwachting gaat de nieuwe JGZ richtlijnenwebsite eind dit jaar live.

Lees meer over de transitie

 

Over de nieuwe website

Een richtlijnmodule bestaat uit één of meerdere uitgangsvragen. Naast de inhoud van de richtlijnmodules worden de aanbevelingen en de wetenschappelijke onderbouwing daarvan overzichtelijk aangeboden. Bovendien wordt er gewerkt aan een zoekfunctie die het zoeken door de richtlijnen en aanverwante producten gemakkelijker maakt. De nieuwe JGZ richtlijnenwebsite wordt toegankelijk gemaakt voor alle devices.

Contact of meer informatie

Heb je vragen over de gebruikerstest dan kun je contact opnemen met NCJ-adviseur Madelon Meijer via mmeijer@ncj.nl of 06-18737891.

Meer weten?

Madelon Meijer-Hoogeveen

onderzoeker, adviseur

Lees meer over Madelon Meijer-Hoogeveen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.