Nieuws 29 juli 2023

Terugblik: landelijke LPK bijeenkomst 27 juni

Met de actualisatie van het Landelijk Professioneel Kader (LPK) is er ook een gezamenlijke implementatiestrategie gemaakt en zijn er landelijke bijeenkomsten afgesproken, vanwege de behoefte om hierin samen op te trekken. Op 17 november zijn de LPK ambassadeurs samengekomen, opgevolgd met een bijeenkomst voor de JGZ communicatieadviseurs op 8 december en op 6 maart is het JGZ management hierover bij elkaar gekomen. Zie hiervoor ook de infosheet Stand van zaken implementatiestrategie LPK; een samenvattend verslag van drie LPK bijeenkomsten. Op 27 juni dit jaar vond er een ook weer een landelijke LPK bijeenkomst plaats, voor LPK ambassadeurs, JGZ communicatieadviseurs en het JGZ middenmanagement. Hieronder kun je de presentatie van de bijeenkomst teruglezen. 

Bekijk de presentatie van de LPK bijeenkomst op 27 juni

Bekijk de presentatie ‘implementatiestrategie LPK’ 

Bekijk het infosheet ‘Stand van zaken implementatiestrategie LPK’

Samen Optrekken

Het ‘Samen Optrekken’ rondom de implementatie van het LPK kreeg op 27 juni een vervolg in het online bijeenkomen van de LPK ambassadeurs, JGZ communicatieadviseurs en het JGZ middenmanagement. Het gewenste thema was: Hoe kunnen we nieuwe JGZ collega’s ondersteunen bij zorg op maat via een on-boarding/inwerkprogramma? Dit omdat er kansen worden gezien om nieuwe collega’s direct vanaf het begin in de zorg op maat mindset mee te nemen.

De collega’s van de GGD Amsterdam hebben gedeeld hoe zij hiermee aan de slag zijn gegaan en dit gaf zoveel inspiratie dat we op verzoek een verdiepingsbijeenkomst over het LPK -proof inwerkprogramma aanbieden op 16 november 2023 van 15.00-16.30 uur. Mocht je ook hiermee aan de slag willen, aanmelden kan via deze link.

Inspiratie

Bekijk ook eens het verslag van het innovatieatelier: Het ‘LPK -proof’ maken van het Digitaal Dossier.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.