Nieuws 28 november 2018

Richtlijnenspel brengt de JGZ in beweging

Sinds september speelt de JGZ-sector fanatiek mee met het JGZ-richtlijnenspel. Professionals zijn enthousiast over het laagdrempelige en speelse concept. Met het spel kunnen professionals snel en simpel hun kennis over JGZ-richtlijnen borgen. Daarnaast verzamelt het NCJ alle feedback op vragen in het spel, om de informatie in richtlijnen aan te scherpen en verbeteren.

Het JGZ-richtlijnenspel is zeer positief ontvangen door ruim 4.000 spelers, van uitvoerend professionals tot zelfs onderzoekers en adviseurs. In de onderstaande infographic zijn de meest recente gebruikscijfers te zien. 

De pilot van het spel loopt door tot het voorjaar van 2019 en wordt afgesloten met een evaluatie. Aanmelden voor het spel kan nog via www.redgrasp.com/jgz. Het NCJ verkent mogelijkheden om het spel door te ontwikkelen met bijvoorbeeld accreditatiepunten, een werkwijze om nieuwe vragen op te halen uit het veld en het geven van een structurele plaats van het spel bij de implementatie en borging van JGZ-richtlijnen.

Weet jij een leuke vraag voor in het JGZ-richtlijnenspel? Of wil je hiermee aan de slag met een collega? Neem dan contact op met Jan van den Brule.

Het JGZ-richtlijnenspel is een gezamenlijke pilot van het NCJ en Redgrasp. De pilot is opgezet middels subsidie van ZonMw.

Bekijk ook

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.