Nieuws 25 februari 2021

Ouders Inc. De online cursus voor (aanstaande) ouders in de tropenjaren!

 

Ongeveer 75% van de jonge ouders gaan door een matig tot zware relatiecrisis na de geboorte van het eerste kind. Naast stress bij de ouders, kan dit ook stress opleveren bij baby’s (early-life stress). Met name de samenwerking in opvoeding en verzorging tussen ouders kan een uitdaging vormen. Voor kinderen kunnen relatieproblemen en early life stress cognitieve, emotionele en lichamelijke ontwikkelingsproblemen opleveren en kan de ouder-kind relatie ook onder druk komen te staan. De meeste ouders lopen 6 jaar met ouderrelatieproblemen rond voordat ze deze aanpakken. Hoe eerder, hoe beter! Ouders Inc. kan hierbij helpen.

Ouders Inc.

Ouders Inc. (voorheen PinkCloud) heeft een online ouderschapscursus ontwikkeld samen met professionals en experts op het gebied van relaties en opvoeding. Het kan volledig anoniem worden uitgevoerd, gewoon thuis vanaf de bank. Daardoor is de participatie hoger en kunnen zaken waar een taboe op rust gewoon behandeld worden.

Meer informatie

Voor professionals, organisaties en gemeenten is een factsheet beschikbaar. Op de website is ook informatie voor gemeenten te vinden. Ouders kunnen direct de online cursus voor (aanstaande) ouders volgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.