Webinar 23 november 2023

Opname JGZ Live! 22 november 2023

JGZ Live! 22 november 2023

In JGZ Live! brengen we maandelijks mensen online samen om inspiratie te brengen en te halen om de jeugd zo gezond, veilig en kansrijk mogelijk te helpen opgroeien. Heel 2023 gaan we, steeds vanuit een ander perspectief, met elkaar in gesprek over hoe we mentale vooruitgang kunnen boeken. Collega’s uit het hele land, vanuit verschillende organisaties: JGZ, kinderopvang, onderwijs, jeugdhulp, gemeenten en zeker ook de jongeren zelf  – kunnen elkaar hier ontmoeten om samen met ons de dialoog aan te gaan.

In deze JGZ Live! was Joep Verbugt, mede auteur van ‘Mentale vooruitgang van gezinnen’, aan het woord. Joep heeft veel ervaring als bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur van GGzE. Maar ook de jeugdzorg, verslavingszorg en jeugdgezondheidszorg zijn voor hem bekend terrein. Als bestuurder werkte hij al met gezondheidsdoelstellingen om ervoor te zorgen dat de mentale gezondheid van mensen daadwerkelijk verbeterde. Zijn belangrijkste boodschap is: “Maak mentale gezondheid net zo belangrijk als fysieke gezondheid!” Maar ook: “Niet struikelen, is onvoldoende leren” & “Aandacht voor mentale gezondheid = preventie van zorgvragen”

Bekijk de presentatie

Meer over JGZ Live!

Meld je aan voor JGZ Live! in december

JGZ Live! #9

In JGZ Live! brengen we maandelijks mensen online samen om inspiratie te brengen en te halen om de jeugd zo gezond, veilig en kansrijk mogelijk te helpen opgroeien. Heel 2023 gaan we, steeds vanuit een ander perspectief, met elkaar in gesprek over hoe we mentale vooruitgang kunnen boeken.

19 december 2023 15:00 - 16:30 Online

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.