Webinar 23 maart 2023

Opname JGZ Live! 21 maart 2023

JGZ Live! 21 maart 2023

In JGZ Live! brengen we maandelijks mensen online samen om inspiratie te brengen en te halen om de jeugd zo gezond, veilig en kansrijk mogelijk te helpen opgroeien. Heel 2023 gaan we, steeds vanuit een ander perspectief, met elkaar in gesprek over hoe we mentale vooruitgang kunnen boeken. Collega’s uit het hele land, vanuit verschillende organisaties: JGZ, kinderopvang, onderwijs, jeugdhulp, gemeenten en zeker ook de jongeren zelf  – kunnen elkaar hier ontmoeten om samen met ons de dialoog aan te gaan.

Hoe zien ouders de mentale gezondheid? Hebben ze het over vooruitgang of juist over achteruitgang? Waar worstelen ze mee? Waar lopen ze tegenaan? Maar ook, wat gaat er goed? Waar hebben ze baat bij? Hoe kan de JGZ daar een rol in spelen? Wat kan een professional doen?

Marjet Winsemius, directeur van stichting Voor Werkende Ouders, ging tijdens deze editie van JGZ Live! in gesprek met de JGZ. Marjet praat als oudervertegenwoordiger vrijwel elke dag met ouders en constateert dat corona er hard heeft ingehakt bij met name jongeren.

Bekijk de presentatie

Meer over JGZ Live!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.