Nieuws 21 april 2020

Ontmoet elkaar in JGZ Live! sessies

Ontstaan als kans tijdens de coronacrisis bij innovatiepioniers en JGZ-ambassadeurs en nu een permanente plek tussen de NCJ bijeenkomsten: JGZ Live! De JGZ Live! sessie is een wekelijkse virtuele ontmoeting tussen JGZ’ers over actualiteiten, kansen, nieuwe werkmethodes en innovaties.

Iedere week met een nieuw thema en inspirerende gespreksonderwerpen. En vanuit verschillende invalshoeken want iedereen kan aansluiten: managers, staf- en beleidsmensen en professionals. Juist dat maakt JGZ Live! sessies tot een kracht. JGZ Live! is online, actueel en inclusief. 

Tijdens JGZ Live! sessies schakelen we snel op landelijk niveau en werken we slim samen. We wisselen ideeën uit en delen nieuwe werkwijzen. Wat houdt anderen bezig? Wat is de aanpak? Welke vernieuwende wegen bewandelen zij? En zijn deze succesvol of waren ze een waste of time? Deel kansen en leer samen!   

Deelnemers over de JGZ-Live! sessies:
‘Leuke, interessante bijeenkomst, deze crises biedt kansen!’
‘Heel fijn dit ! Voor herhaling vatbaar. Geen reistijd :-)’
‘We kunnen nog veel meer co-creëren en slimmer samenwerken’
‘Werken met ZOOM en de breakout rooms geeft mooie handvatten, ook voor na de Corona tijd’

Aanmelden

Ook in contact met je JGZ-collega’s uit het hele land? Meld je aan voor JGZ Live! via NCJ-adviseur Ellen-Joan Wessels. De JGZ Live! sessies vinden wekelijks plaats via Zoom. In de even weken op dinsdag en in de oneven weken op woensdag. Op een vast tijdstip: van 15.00 tot 16.30 uur. Je kunt aan- en afhaken wanneer dat voor jou uitkomt. Het is dus ook mogelijk een deel van de sessie bij te wonen. 

Via onze agenda delen wij iedere week de onderwerpen voor de eerstvolgende JGZ Live! sessie. 

Zo werkt het

  1. Meld je kosteloos aan voor JGZ Live! via Ellen-Joan. Draag desgewenst ideeën of gespreksonderwerpen aan. 
  2. Ontvang een uur voorafgaand aan de JGZ Live! sessie de link per mail om de sessie te kunnen bijwonen. Instructies voor Zoom worden meegestuurd. 
  3. Laat je inspireren tijdens de JGZ Live! sessie en ga met andere JGZ-collega’s in gesprek. Een NCJ-adviseur leidt het gesprek. 
  4. Blijf op de hoogte van wie waarmee bezig is en laat je inspireren door het JGZ Live! overzicht
  5. Deel jouw ervaringen en tips met ons! 

Landelijk overzicht
Via het live overzicht bieden we kort inzicht in wie waarmee bezig is op dit moment plus een contactpersoon, zodat we slim kunnen samenwerken. 

Heel graag tot snel bij JGZ Live! 

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.