Nieuws 28 november 2018

Netwerk informatisering op 18 december 2018

Op 18 december vindt de vierde editie van het Netwerk informatisering plaats. Tijdens het netwerk staan we stil bij actuele ontwikkelen en gaan we aan de slag met een serious game in samenwerking met het programma ‘Registratie aan de Bron’ en “Frisse Blikken”.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA >

Serious game

Op interactieve wijze ervaren de spelers in de serious game welke uitdagingen bestaan rond het eenmalig vastleggen van zorginformatie in het DD JGZ voor meervoudig gebruik. De spelers worden bewust van het belang ervan en geactiveerd om zelf een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van de dossiervoering. Het spel is ontwikkeld voor de ziekenhuizen en we willen het samen met de netwerkers geschikt maken voor de JGZ.

Actueel

Van Bastian Ravesteijn en Coen van der Kraats horen we ‘alles’ over het koppelen van JGZ-data aan data bij het CBS voor onderzoek rondom jeugdgezondheid. Ze vertellen over de onderzoeken die zij met de gekoppelde data gaan uitvoeren. Een mooie ontwikkeling!

We sluiten de dag af met een kijkje in het digitale dossier dat is ontwikkeld in opdracht van de JGZ in de Gooi- en Vechtstreek. Pauline Jansen en Nickie Vialle nemen ons, samen met de bouwer van het pakket, mee in hun reis op weg naar het nieuwe DD JGZ. Natuurlijk horen we graag hoe prettig er (wel of niet?) mee gewerkt wordt.   

Waar en hoe laat?

Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht. Van 10.00-16.00 uur; inloop vanaf 09.30 uur.

Aanmelden

Kom je ook? Je kunt je al aanmelden via dit formulier

Of neem voor meer informatie contact op met Merian Bouwmeester via mbouwmeester@ncj.nl of 06-29038058. 

Bekijk ook:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.