Nieuws 28 juli 2015

Mini-workshop JENS

Het nieuwe schooljaar 2015 – 2016 staat al bijna weer voor de deur. Is het dan niet leuk om JGZ op een ludieke manier onder de aandacht te brengen van leerkrachten, intern begeleiders en directeuren van basisscholen? Dat kan met JENS. Via dit magazine leert het onderwijs de JGZ beter kennen, wat de samenwerking ten goede komt. Je wil tenslotte graag samen optrekken in het bevorderen van de gezonde ontwikkeling van kinderen.

JENS staat voor Jeugdgezondheidszorg EN School. Het is een magazine dat via een (gratis) online tool op maat kan worden samengesteld. Maak een keuze uit een divers aanbod van artikelen, columns en infographics. Voeg daarnaast het logo en info over je eigen JGZ-organisatie toe en stel de specifieke JGZ-professionals voor. Om jullie hierbij de ondersteunen organiseren wij op korte termijn  een:

Mini-workshop JENS
Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met het samenstellen van een JENS. Deze is standaard gevuld met 36 pagina’s, maar die kunnen worden uitgebreid tot 68 pagina’s. Kies zelf welke artikelen het beste aansluiten bij de scholen en voeg informatie toe over je eigen organisatie. Na het samenstellen van je eigen JENS kun je een PDF document downloaden of het magazine direct bestellen.

Wanneer?
Woensdag 19 augustus van 16.00 – 18.00 uur

Waar?
Bij het NCJ, te Utrecht
Churchilllaan 11, 7e verdieping

Inschrijven kan via deze link: http://goo.gl/forms/ak6ArRm5LT

Voor meer informatie kun je terecht bij Karin Boode (kboode@ncj.nl) of Yvonne van Heerwaarden (yvanheerwaarden@ncj.nl).

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.