Nieuws 31 januari 2018

Leertraject ‘ambassadeurs jeugdverpleegkundigen en verpleegkundigen OGZ’

Na een succesvolle pilot van de leergang ‘Ambassadeurs Jeugdverpleegkundige’ in 2017 heeft V&VN besloten de leergang ook in 2018 aan te bieden. De ambassadeurs zijn ook voor het NCJ een belangrijke bondgenoot om de vernieuwingen die met de JGZ Preventieagenda zijn ingezet verder in beweging te brengen.

In de leergang versterken verpleegkundigen persoonlijke leiderschapskwaliteiten zodat zij, als ambassadeurs, hun vakgenoten optimaal kunnen vertegenwoordigen bij o.a. gemeenten, eigen organisaties, ketenpartners en V&VN. 

Bekijk de flyer voor meer informatie over het leertraject en aanmelden

Voorlichtingsbijeenkomst

Interesse in de leergang V&VN organiseert maandag 5 maart 2018 (17.30 tot 19.30 uur) een voorlichtingsbijeenjkomst. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door te mailen naar ambassadeurs.jeugd-ogz@venvn.nl.

 

Vernieuwing JGZ

Samen met partners ontwikkelde het NCJ diverse ontwikkelagenda’s voor het vernieuwen, versterken en verbinden van de JGZ-sector. De agenda’s geven richting aan vernieuwing op technologisch en vakinhoudelijk vlak. Ook elementen als samenwerken en professionalisering komen aan bod. 

Lees meer over JGZ vernieuwingen en wat jij kunt doen

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.