Nieuws 28 november 2018

Jeugd in Onderzoek op 23 mei 2019

Op donderdag 23 mei 2019 vindt de 15e editie van Jeugd in Onderzoek plaats. Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor jeugd- en onderwijsprofessionals die met en voor kinderen werken. Het programma kent drie vaste thema’s en een jaarlijks wisselend thema, dit jaar “Het effect van stress bij opvoeden en opgroeien”. Ben je betrokken bij onderzoek in het jeugd- of onderwijsveld en wil je dit op een inspirerende manier breder delen? Je kunt tot 15 januari een voorstel indienen voor een deelsessie.

Ga direct naar de website voor meer informatie >

Het doel van het congres is kennisuitwisseling, prikkelen van duurzame kennisontwikkeling en het stimuleren van het gebruik van kennis door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat ouders en jeugd daarvan profiteren. De meerwaarde zit vooral in het verbinden van kennis uit onderzoek, de professionele praktijk en de ervaring van cliënten. Inspiratie komt uit onderlinge interactie en het netwerken tussen betrokkenen in het jeugddomein.

Voor wie?

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Ben je onderzoeker op een universiteit of bij een praktijkinstelling? Praktijkprofessional in de JGZ, Jeugdzorg, Sociaal werk of GGZ? (beleids)medewerker bij een instelling, gemeente of landelijke overheid? Werkzaam in het onderwijs (PO/VO) of bij opleidingen (MBO/HBO/Universiteit)? Medewerker bij een kennisinstituut, gezondheidsfonds of zorgverzekeraar, adviseur of consultant? Je bent van harte uitgenodigd om bij te dragen en/of deel te nemen aan Jeugd in Onderzoek 2019.

Save the date

De 15e editie van Jeugd in Onderzoek vindt op donderdag 23 mei 2019 plaats in Hotel Casa Amsterdam.

Programma en aanmelden

Het programma kun je vinden op de website van Jeugd in Onderzoek.

Aanmelden voor het congres Jeugd in Onderzoek is mogelijk vanaf half februari 2019 via de website

Oproep voor indienen deelsessies

Dit congres is de aangewezen plek om anderen te inspireren en je kennis en ervaring te delen. Heb je onderzoeksresultaten of praktijkervaringen die je wilt delen?

Dien een mogelijke deelsessie voor 15 januari in >

Door wie?

Het congres Jeugd in Onderzoek wordt georganiseerd door het NCJ, het NJi, NRO, TNO en ZonMw.

Meer informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ondine Engelse via email oengelse@ncj.nl of telefoon 06 – 53976045.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.