Nieuws 25 mei 2022

Hybride workshop prenataal huisbezoek

Om de samenwerking tussen de lokale partijen rondom het prenatale huisbezoek te versterken organiseren het NCJ en CPZ in opdracht van VWS een hybride workshop. Tijdens de kick-off sessie op 21 juni komen alle elementen van de workshop aan bod: gefilmde praktijkcases en de inhoudelijke kennis worden gedeeld tijdens rondetafelgesprekken.

In 2021 is de wijziging van de Wet publieke gezondheid aangenomen waarin staat dat alle gemeenten een prenataal huisbezoek door de jeugdgezondheidszorg aan zwangeren en/of hun gezinnen in een kwetsbare situatie (PHB JGZ) moeten aanbieden. Om de samenwerking tussen de lokale partijen rondom het prenatale huisbezoek te versterken organiseren het NCJ en CPZ in opdracht van VWS een hybride workshop. Deze hybride workshop heeft als doel de professionals te informeren en de lokale samenwerking te stimuleren voor de implementatie van het prenatale huisbezoek.

Tijdens de kick-off sessie komen alle elementen van de workshop aan bod: gefilmde praktijkcases en de inhoudelijke kennis worden gedeeld tijdens rondetafelgesprekken. De kick-off wordt live in de studio opgenomen en is digitaal te volgen!

Meld je aan

Bekijk ook:

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.