Innovatiecafé

In het (online) Innovatiecafé gaan we met elkaar in gesprek over nieuwe ontwikkelingen. We verkennen onderwerpen waar we nog niet zoveel vanaf weten en gaan op zoek naar verbinding om zo slim met elkaar samen te werken rondom innovaties. 

Wat zet jij op de agenda?

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte uit het veld horen we graag welke innovaties jullie aandacht trekken en waarover jullie in verbinding willen staan met andere professionals. Neem contact op met NCJ-adviseur Ellen-Joan Wessels voor meer informatie of het delen van jouw ideeën. Benieuwd naar het volgende Innovatiecafé? Zodra er een nieuwe editie gepland staat, plaatsen wij dit in de agenda. Bekijk de NCJ agenda

Wist je dat het ook mogelijk is om een Innovatiecafé bij jouw organisatie te organiseren?

Innovatieatelier

De afgelopen jaren organiseerde het NCJ vijf keer per jaar het Innovatieatelier voor de zogeheten ‘Innovatiepioniers’ in een organisatie. Het Innovatieatelier is doorontwikkeld naar het Innovatiecafé en de leerlijn gedragsverandering. Het Innovatieatelier heeft de afgelopen jaren veel mooie producten opgeleverd, zoals de ‘Inspiratiegids beweegstimulerende inrichting JGZ‘. Ben je op zoek naar meer inspiratie of verslagen van Innovtieatelier? Kijk dan op de inspiratiepagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.