Workshop ‘Inschatten belastbaarheid bij verzuim’

30 mei 2024 12:00 - 16:00 NCJ, Churchilllaan 11 (7e etage) Utrecht

Wegens overweldigende belangstelling zit deze workshop vol! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Krijg jij ook vaker het verzoek om een ‘inschatting belastbaarheid’ te doen bij leerlingen die op het spreekuur komen vanwege verzuim? En ben jij ook zoekende naar wat je kunt doen vanuit jouw rol als JGZ-professional? Kom dan naar de workshop ‘Inschatting belastbaarheid bij verzuim’ inclusief een netwerklunch op donderdag 30 mei bij het NCJ. 

Samen met GGD Amsterdam en de AJN zijn wij bezig met de ontwikkeling van een landelijk gedragen document over de rol van de JGZ bij het inschatten van belastbaarheid. Wat is de achterliggende visie hierop, wat zijn kaders vanuit wet- en regelgeving en hoe ga je in de praktijk hiermee aan de slag? Met dit document hopen we meer duidelijkheid te creëren over het begrip belastbaarheid voor zowel JGZ-professionals zelf, als voor ketenpartners (leerplichtambtenaren, scholen, samenwerkingsverbanden) wat de rol van de JGZ is. Tijdens de workshop gaan we hier in de praktijk mee aan de slag.

Doelgroep
De workshop is toegankelijk voor alle JGZ professionals die zich bezighouden met verzuim.

Accreditatie
Er wordt accreditatie aangevraagd voor jeugdartsen, verpleegkundig specialisten, jeugdverpleegkundigen en doktersassistenten.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de netwerklunch en workshop. Mocht je je hebben aangemeld en zonder tijdige afmelding afwezig zijn, dan brengen wij €25-, onkosten in rekening.

Meer weten?

Nathalie Drost

adviseur

Lees meer over Nathalie Drost

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.