Webinar 2: Van idee naar impactvolle preventie binnen het onderwijs en de JGZ

5 juni 2024 14:00 - 15:00 Online

Het thema van  de Week voor Jeugdgezondheid is dit jaar ‘Ruimte voor preventie’. Hieromheen geven onze NCJ-adviseurs in deze week verschillende webinars die beeldbepalende onderwerpen belichten vanuit een unieke invalshoek. In het tweede webinar staat impactvolle preventie binnen het onderwijs en de JGZ centraal.

Webinar 2: Van idee naar impactvolle preventie binnen het onderwijs en de JGZ

In dit webinar staat het landelijk implementeren en duurzaam borgen van een preventieaanpak binnen het onderwijs en de JGZ centraal. NCJ-adviseurs Nathalie Drost en Aniek van den Braak delen inzichten over het transformeren van een goed idee naar een toepasbare en duurzaam geborgen preventieaanpak, dankzij slimme samenwerking met alle stakeholders: van concept tot duurzame borging. Zij belichten de op onderzoek gebaseerde ontwikkelingen voor de interventie MAZL en Je Brein de Baas?!. Daarnaast zal onderzoeker Yvonne Vanneste de onderzoeksvisie van het NCJ toelichten.

Voor wie is dit webinar geschikt?

Dit webinar is interessant voor alle professionals die zich bezighouden met onderzoek en beleid, NCJ onderzoekspartners en professionals die werkzaam zijn binnen het onderwijs en de jeugdgezondheidszorg. De kennis is verder breed inzetbaar voor alle professionals die werken met kinderen, jeugdigen en hun gezinnen.

Meer evenementen en aanmelden

Tijdens de Week voor Jeugdgezondheid worden er gedurende de hele week verschillende evenementen gehouden. Bekijk hier het volledige programma of meld je direct aan!

Meer weten?

Joëlla Hendriks

communicatieadviseur

Lees meer over Joëlla Hendriks

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.