Power College 1/3 – De effecten en gevolgen van langdurige stress bij kinderen

24 januari 2024 14:00 - 14:30 Online

Korte kennis-updates van 25 minuten waardoor je kennis opfrist en je inspiratie krijgt om direct in te zetten in jouw dagelijkse praktijk: de Power Colleges zijn makkelijk te integreren in je werkdag, tijdens je lunch of tijdens een gezonde wandeling; oortjes even inpluggen en gaan! Je kunt eenvoudig luisteren via de live webinar-uitzending of ‘on demand’ (achteraf) wanneer het jou uitkomt. 

Onderwerp Power College

Het eerste Power College in de driedelige serie over stress en het brein, in samenwerking met Augeo, gaat over langdurige stress, welk effect het heeft op het brein van kinderen en wat de enorme gevolgen daarvan kunnen zijn.

De Power Colleges zijn breed toegankelijk. Zowel JGZ collega’s maar ook partners uit de kinderopvang en de geboorteketen hebben baat bij deze informatie.

Augeo Foundation

De nieuwste serie van drie power colleges is in samenwerking met Augeo Foundation tot stand gekomen en gaat over wat langdurige stress doet met de hersenen van kinderen en volwassenen, hoe dit doorwerkt in de ouder-kind relatie en hoe je als ouder en opvoeder het kind kan helpen de emoties te reguleren.

Kijk ook eens in ons dossier: Early Life Stress, chronische stress tijdens het hele opgroeien.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.