Jeugd in Onderzoek

21 september 2023 09:00 - 17:00 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch

Ben jij er ook bij op 21 september 2023? Aanmelden als deelnemer is nu mogelijk! Thema dit jaar is ‘Opgroeien en ondersteunen in de digitale wereld’. Ook dit jaar zijn we te gast bij 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch.  

Kinderen en jongeren groeien op in een digitale wereld. Sociale media, online games en (gedeeltelijke) digitalisering van onderwijs zijn onderdeel van hun leven. Kansen en risico’s zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. En welk potentieel biedt dit voor preventie, ondersteuning en hulpverlening? Lees meer over Jeugd in Onderzoek, het jaarthema en de vaste thema’s.

De dag wordt gestart met keynote-speakers Esther Rozendaal en Jurriaan van Rijswijk. Het middagprogramma stel je zelf samen. Let op: voor ronde 2 en 3 moet je je vooraf aanmelden. Vol = vol dus reserveer je favoriete sessie op tijd! Bezoek bijvoorbeeld de lezingenserie ‘Online versus offline ondersteuning bij het opvoeden en opgroeien’ waar onze collega’s Madelon en Ingrid beiden een lezing in verzorgen. Of bezoek het digiplein waar onze collega’s Yvonne en Kirsten jullie graag een inkijk geven in de mogelijkheden van het NCJ platform. Keuze genoeg!

De prijs voor een ticket voor Jeugd in Onderzoek is €150,-.

Meer weten?

Ingrid Staal

onderzoeker, adviseur

Lees meer over Ingrid Staal

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.