Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Igor Ivakic directeur
Telefoon: 06 - 11 90 18 21
E-mail: iivakic@ncj.nl

NCJ challenge: #missieveerkracht

vrijdag 08 januari 2021

Ik ben Igor Ivakic, directeur van het NCJ, en ik start 2021 met een challenge! Ik noem het de #missieveerkracht. In deze video vertel ik over mijn persoonlijke missie veerkracht. Aan het einde geef ik het stokje door en daag ik iemand uit hetzelfde te doen. Zo creëren we samen een beweging voor een veerkrachtige samenleving!

#missieveerkracht

In onderstaande video daagt Igor iemand uit om ook deel te nemen aan deze challenge!  
De challenge accepteren betekent:

  • Ook een korte video opnemen...
  • waarin jij vertelt wat jouw bijdrage in 2021 gaat zijn aan veerkrachtige generaties...
  • en waarin je een volgend iemand uitdaagt de challenge ook aan te gaan...
  • Verspreid jouw video via twitter en/of linkedin onder vermelding van de hashtag #missieveerkracht
  • Tag de persoon die je uitdaagt en het NCJ (op twitter via @NCJ_tweets en op LinkedIn via @Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ). 

Volg #missieveerkracht op:

Twitter >

LinkedIn >

Ga mee op missie!

Dat investeren in gezondheid en veerkracht cruciaal is voor ons allemaal, als individu én als samenleving, heeft de huidige coronapandemie nog maar eens bevestigd. We staan op een kantelpunt. Nú is de tijd om momentum te grijpen: om het collectief ontstane bewustzijn vast te houden, te bekrachtigen en vooral de juiste context te creëren, zodat het kan ontkiemen en ons blijvend veerkrachtiger maakt. Want een gezonde en veerkrachtige samenleving bereiken we alleen, als we de intrinsieke motivatie van mensen om in beweging te komen, stimuleren én we ze daar vervolgens volop in ondersteunen. Daar past geen kortetermijndenken bij. Dat vraagt om een andere benadering, waarin we ons verbinden met elkaar en in het bijzonder met de mensen in hun gemeenschappen zelf. Het vraagt om samen optrekken, dwars door sectoren heen en interdisciplinair. Om creativiteit en out-of-the-box denken. Om het lef om buiten de kaders te treden. MissieVeerkracht maakt die beweging.

Ga mee op missie >