Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Nynke Steenbergen adviseur
Telefoon: 06 - 28 27 00 76
E-mail: nsteenbergen@ncj.nl

Film ‘De schaduwkanten van ouderschap’ kosteloos beschikbaar

vrijdag 25 september 2020

In de film ‘De schaduwkanten van ouderschap’ vertellen ouders openhartig over hun worstelingen met en moeilijke kanten van hun ouderschap. De film wordt kosteloos beschikbaar gesteld door de betrokken partners. De film kan opening bieden voor een gesprek. Of organiseer een workshop of training voor ouders rond de film.

De film werd in samenwerking met ouders ontwikkeld door de Academische werkplaats Jeugd C4Youth, het Lectoraat Integrale Aanpak Kindermishandeling (Hanzehogeschool Groningen), het regionale leernetwerk VONK en de Gemeente Groningen. Deze partners stellen de film tegenwoordig kosteloos beschikbaar voor onderwijsdoeleinden. Naast het vertonen van de film kan bijvoorbeeld een gesprek, workshop of training voor professionals en/of ouders georganiseerd worden rondom de film. Dit kan ook onder begeleiding van de samenstellers van de film.

Bekijk de trailer van de film >

Lees meer over de film > 

Bijeenkomst 2 oktober
Tijdens de bijeenkomst met aandachtsfunctionarissen kindermishandeling op 2 oktober gaat Susan Ketner, lector Integrale aanpak kindermishandeling, Hanzehogeschool Groningen (Kwetsbaar) aan de hand van deze film ook verder in op ouderschap en strategieën die ouders kunnen inzetten om de ouderrol te vervullen.

Bekijk het programma >

Meer informatie of contact?
Wil je zelf, binnen je team of organisatie aan de slag met aansluiten bij ouders en ouderschap? Neem dan een kijkje in het themadossier ouderschap of neem contact op via ouderschap@ncj.nl voor meer informatie over de mogelijkheden voor (online) workshops en trainingen.