JGZ Live! Unieke aanpak kennismakingsconsult Volksgezondheid Utrecht

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Met wekelijks interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen.
Datum
16 februari 2021
Tijd
15:00 uur
Locatie
Online, via Zoom
Kosten
N.v.t.

Programma

Vandaag in het academisch kwartiertje; onderzoekers van TNO en Erasmus MC komen om te inventariseren wat jullie kan helpen bij de belangrijke rol die je als JGZ-professional hebt bij de preventie en signalering van ongezonde voeding en leefstijl. Hoe pakken jullie dit aan? Zou een instrument je bij jullie taak kunnen helpen en hoe zou dit er dan uit moeten zien? Deel je ervaring en behoefte in JGZ Live! zodat wetenschap, praktijk en onze doelgroep allen profijt hebben van de samenwerking.

Vol trots delen de collega’s van Volksgezondheid Utrecht in JGZ Live! hun aanpak van het kennismakingsconsult. Een mooi consult waarbij ouders al in een vroeg stadium kennis kunnen maken met de JGZ. Vanuit de ambitie om zo preventief mogelijk te werken en optimaal samen te werken is dit consult tot stand gekomen. Wat zijn de ervaringen van ouders en professionals? Wat zijn de lessen en de ontwikkelwensen? Graag delen de collega’s hun ervaringen binnen JGZLive!

Zelf ook aan de slag met een prenataal kennismakingsconsult? Alle stukken en ervaringen worden gedeeld.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor JGZ Live! >

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

 

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk