JGZ Live! Omgevingsbewust je werk doen en de leefomgeving van gezinnen helpen verbeteren?

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Met wekelijks interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen.
Datum
16 maart 2021
Tijd
15:00 uur
Locatie
Online, via Zoom
Kosten
N.v.t.

Programma

De ‘wissel’ omzetten naar een gezonde, sociale, inclusieve en duurzame samenleving is waar Tom Keek, directeur van de “Stichting colours of Impact” zich o.a. voor inzet.

In JGZLive! deelt hij de aanbevelingen uit zijn recente rapport ‘Bouwen aan Groeikracht in kwetsbare wijken’ en zoekt hij het gesprek met de JGZ over hoe Jeugdgezondheidszorg mee kan bouwen aan een omgeving die uitnodigt naar gezondheid. Kan het effect en de impact van preventie vanuit de JGZ groter worden door samen te werken met partners? Welke partners kunnen de JGZ boodschap al dan niet met jouw hulp oppakken?

Benieuwd hoe je jouw cirkel van invloed kunt vergroten en ook van lokale ‘influencers’ gebruik kunt maken?

Denk en praat mee en deel jouw ideeën over hoe de JGZ meer werk wil maken van slimme samenwerkingen met (ook nieuwe) omgevings partners.

NB JGZLive! is inclusief, d.w.z. voor iedereen die zich inzet voor het gezond, veilig en kansrijk opgroeien van kinderen. Professionals, managers, bestuurders, bekende en nieuwe partners…
Hou jij je bezig met impactvolle preventie, slimme samenwerkingen en/of ben jij arts en/of verpleegkundige MG? Denk en praat mee!

Aanmelden

Meld je aan

Meer informatie

Voor meer informatie over JGZ Live! ga je naar de JGZ Live! pagina of kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk