Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over jeugdgezondheid.

28 november 2022

Gratis lespakket 4vuurwerkveilig

De jaarwisseling is een feestje dat vaak met vuurwerk gevierd wordt. Maar hoe mooi en feestelijk vuurwerk ook is, er ontstaan ook ongevallen door. Met het gratis lespakket 4vuurwerkveilig maak je kinderen van groep 7-8 bewust van de gevaren van vuurwerk en geef je ze tips voor een veilige jaarwisseling.

28 november 2022

De aandachtsfunctionaris kindermishandeling als steunpilaar!

Om meer inzicht te krijgen in de taken, verantwoordelijkheden en de ondersteuningsbehoefte van de aandachtsfunctionarissen kindermoede hebben we een vragenlijst verstuurd. Over één ding kunnen we heel zeker zijn: deze aandachtsfunctionarissen werken ontzettend hard om de signalering van kindermishandeling binnen de organisatie op de kaart te zetten.

28 november 2022

Doe mee met de gratis scholing en praktijktest SINDA!

Wil je nog scherper leren kijken naar de ontwikkeling van een baby? En een bijdrage leveren aan de wetenschappelijke onderbouwing van het ontwikkelingsonderzoek in de JGZ? Doe dan mee met de gratis scholing en praktijktest SINDA!

25 november 2022

JGZ-Sectorplan Covid-19

Vanwege de verwachte oplopende Covid-19 cijfers hebben het NCJ en de branche- en beroepsverenigingen een 'JGZ-Sectorplan' gemaakt voor de verschillende scenario's van Covid-19 zoals deze zich mogelijk kunnen gaan voordoen (Verkoudheid, Griep+, Continue Strijd en Worst Case).

23 november 2022

Help mee! Balansmeter voor ouders

Ouders kunnen van 24 november tot en met 15 december 2022 de Balansmeter invullen. Help mee met het verspreiden van de peiling.

23 november 2022

JGZ Live! 2023 over mentale kracht

In JGZ Live! brengen we maandelijks mensen online samen om inspiratie te brengen en te halen om de jeugd zo gezond, veilig en kansrijk mogelijk te helpen opgroeien. Heel 2023 gaan we, steeds vanuit een ander perspectief, met elkaar in gesprek over hoe we mentale vooruitgang kunnen boeken.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.