Nieuws 31 oktober 2017

Praat mee over het aansluiten bij ouders van nu

Dit najaar voert het NCJ gesprekken met alle JGZ-organisaties over het thema ouderschap. Naast deze gesprekken organiseren we twee focusgroepen voor JGZ- professionals. We willen graag met jou in gesprek over het aansluiten van de JGZ bij de gezinnen van nu. Wat zijn jouw ervaringen in de dagelijkse praktijk? Waar liggen kansen en waar uitdagingen? Hoe kan de JGZ versterken op de preventiepijler ouderschap? We horen het graag!

In een groep van 6 tot 8 personen diepen we het thema verder uit. Wat vraagt een goede aansluiting bij ouders van jou als professional? Hoe kun je van toegevoegde waarde zijn in de uitdagingen die het ouderschap van nu kent? Zijn de behoeften van ouders bekend, of hoe zou je die (nog) beter in beeld kunnen krijgen?
De focusgroepen vinden plaats bij het NCJ in Utrecht op de volgende data:

  • dinsdag 21 november van 16.00 uur tot 19.00 uur (in Utrecht bij het NCJ, Churchilllaan 11), bedoeld voor professionals die vooral te maken hebben met ouders van kinderen 0-4 jaar. 
  • donderdag 7 december van 16.00 tot 19.00 uur (in Utrecht bij het NCJ, Churchilllaan 11), bedoeld voor professionals die vooral te maken hebben met ouders met schoolgaande kinderen.

Meld je aan voor één van de sessies bij Marsha Bos (mbos@ncj.nl of 06-20718246). Voor broodjes, soep en een kleine attentie wordt gezorgd. Alvast bedankt voor jullie deelname!

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.