Nieuws 8 april 2017

Ouders gezocht voor online video

Wij zijn op zoek naar ouders die we 22 april mogen interviewen voor een nieuwe online video. Voor dit filmpje gaan we met verschillende ouders in gesprek over hun dagelijks leven. Uiteindelijk selecteren we quotes uit deze interviews en maken daar een mooie video (van maximaal 3 minuten) van die online ingezet wordt rondom een nieuw maatschappelijk project.

Wie zoeken we?

Ouders met één of meerdere kinderen tot 18 jaar die het leuk vinden om mee te doen en op zaterdag 22 april ongeveer anderhalf uur beschikbaar zijn voor een interview. Kinderen kunnen eventueel meekomen naar de draaidag.

Waarom zou ik meedoen?

Je helpt er een nieuw maatschappelijk project mee! We kunnen nog niet teveel vertellen over het onderwerp, maar uiteraard krijg je de uiteindelijke video digitaal toegestuurd. We zoeken mensen die het leuk vinden om mee te doen, er is geen financiële vergoeding beschikbaar. Wel bieden wij een reiskostenvergoeding, een kleine attentie en natuurlijk een mooie ervaring!

Waar moet ik wanneer zijn?

De opnamen vinden plaats op zaterdag 22 april tussen 10:00 en 16:00 uur op een locatie centraal in het land (gemeente De Bilt). Je kunt aangeven hoe laat jou het beste uitkomt. Na aanmelding krijg je nadere informatie over het tijdstip en locatie.

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je tot uiterlijk maandag 17 april aanmelden door enkele gegevens achter te laten via deze link Je hoort zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 19 april of je geselecteerd bent.

Alvast bedankt!

Stichting Kico en het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.