Nieuws 31 oktober 2018

Ouders gezocht voor onderzoek: ‘Van baby tot peuter’

In oktober 2018 start een onderzoek naar de effectiviteit van berichtgeving via de GroeiGids app. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder ouders met jonge kinderen tussen de 1 en 2 jaar oud. In het onderzoek worden ouders die de Groeigids App gebruiken vergeleken met ouders die de app niet gebruiken.

Voor het onderzoek ‘Van baby tot peuter’ zoeken we ouders die willen deelnemen aan het onderzoek. Deelname aan het onderzoek omvat het invullen van twee vragenlijsten: als het kind 14 maanden oud is en als het kind 20 maanden is. De werving van deelnemers / ouders loopt tot en met april 2019. Ouders kunnen zich aanmelden via deze button. 

Aanmelden voor onderzoek >

We doen dit onderzoek om te kijken hoe ouders de gezondheid en opvoeding van hun kind in deze leeftijdsfase ervaren en hoe zij informatie zoeken, ontvangen en gebruiken. Met deze kennis willen we ouders beter ondersteunen bij de opvoeding en bij vragen over de gezondheid van hun kind.

Het onderzoek loopt tot september 2020. Het NCJ, Pharos, het  Lectoraat Informatie, Technologie en Samenleving van de Haagse Hogeschool, de  GGD regio Utrecht en ZonMW zijn betrokken. De coördinatie is in handen van GGD Amsterdam.

Interesse?

Ben je ook benieuwd naar het effect van de berichtgeving via de Groeigids App? Motiveer ouders dan tot deelname aan het onderzoek. Meer informatie vind je in deze flyer. Er is ook een poster (A3 formaat) beschikbaar. De flyer en poster zijn af te drukken en ook te gebruiken als eventuele ondersteuning bij de werving van ouders.   

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek ‘Van baby tot peuter kun je contact op nemen met Therese van Kemenade, projectleider a.i., via e mail info@groeigids.nl

Bekijk ook:

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.