Nieuws 23 februari 2017

Opvoedinformatie van deskundigen vertaald voor ouders

Om te zorgen dat ouders online eenduidige, betrouwbare opvoedinformatie vinden, werkt Stichting Opvoeden.nl met kennis- en thema-instituten en praktijkprofessionals samen. Het NCJ is een van die instituten. Naast het informeren van ouders, is de opvoedinformatie ook nuttig voor professionals. 

Professionals kunnen de opvoedinformatie van Opvoeden.nl gebruiken voor eigen kennis of in gesprekken met ouders. Het platform is dus voor en door professionals. Zij stellen samen met Opvoeden.nl de informatie op, waarna deskundigen van de kennis- en thema-instituten zorgen dat de opvoedinformatie voldoet aan de laatste richtlijnen, protocollen, onderzoeken en actualiteit. Bij het NCJ doet Jan van den Brule dit. Stichting Opvoeden.nl zorgt dat de informatie toegankelijk is en aansluit op de belevingswereld van ouders. De informatie staat op Opvoeden.nl, maar ook op websites van bijvoorbeeld Centra voor Jeugd en Gezin (CJG’s) en GGD’en.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

In de maandelijkse NCJ Nieuwsbrief berichten we maandelijks over de laatste ontwikkelingen rondom de opvoedinformatie van Opvoeden.nl. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Meld je dan aan en je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de jeugdgezondheidszorg waar het NCJ bij betrokken is.

 

Meer weten?

Jan van den Brule

adviseur

Lees meer over Jan van den Brule

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.