Nieuws 30 oktober 2020

Oproep aan JGZ-projectleiders Kansrijke Start

Ben jij werkzaam binnen de JGZ en verantwoordelijk voor Kansrijke Start als projectleider of coördinator? Graag willen we digitaal met jou in gesprek!

Heb jij in jouw GGD of JGZ-organisatie een stimulerende rol voor het landelijk actieprogramma Kansrijke Start? Bijvoorbeeld als trekker, coördinator, projectleider? Dan bieden we je de gelegenheid om anderen in deze rol te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Uit navraag bij enkele projectleiders blijkt dat daar behoefte aan is. Samen met Annet Roose- Van Leijden van de GGD regio Utrecht en Petra Kletter van het NCJ gaan we met elkaar in gesprek.

We gaan het onder andere hebben over:

  • Hoe vul jij je rol in?
  • Wat zijn knelpunten waar je tegenaan loopt? Welke succesfactoren wil je delen?
  • Hoe zie je de borging van Kansrijke Start in jouw organisatie voor je?

Na afloop ben je geïnspireerd door diverse ideeën vanuit het hele land, waar je in jouw regio mee verder komt. Bovendien breid je je netwerk uit.

De online ontmoeting is op dinsdag 24 november van 13.00-15.00 uur. Als je je nog niet bij Petra hebt aangemeld, kun je je aanmelden door haar een mail te sturen via pkletter@ncj.nl. Je kunt dan ook meteen aangeven over welke onderwerpen jij met jouw collega’s in gesprek wilt gaan. Na aanmelding ontvang je uiterlijk een week voorafgaand aan de bijeenkomst het programma en een link voor deelname aan de bijeenkomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.