Nieuws 6 april 2014

Inspiratie met ‘Dichter bij ouders’

Het inspiratieboekje ‘Dichter bij ouders’ is uit en staat vol met creatieve ideeën voor een JGZ die verbindt én met innovatieve manieren om als JGZ van betekenis te zijn voor ouders. De ideeën en ervaringen van JGZ-medewerkers zijn verzameld tijdens het JGZ Jaarcongres 2013. Ook zijn ouders gevraagd hun tips te delen.

De manier waarop de JGZ er is voor ouders en kinderen beweegt mee met de tijd. Die beweging is nu misschien wel sterker dan ooit. Want de JGZ verbreedt, vernieuwt en verandert aan alle kanten. Daarom een boekje met creatieve tips, wijze lessen en aansprekende voorbeelden waar je energie van krijgt. Want daar heb je in dit dynamische werkveld niet snel genoeg van. Het inspiratieboekje wil je uitdagen zelf creatief te (blijven) zijn; om te variëren in je aanbod en mee te zoeken naar vormen die passen bij wat ouders nodig hebben. Want het enige dat in het werk van de JGZ altijd hetzelfde blijft, is dat alles altijd verandert…

Het boekje is inmiddels verspreid onder de deelnemers aan het Jaarcongres JGZ 2013 en onder JGZ-organisaties. U kunt de digitale versie hier downloaden. 

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.