Nieuws 4 mei 2017

Gezocht: JGZ-organisaties voor praktijktesten Ondergewicht, Extremiteiten en Afwijkende groei

TNO is gestart met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van drie nieuwe JGZ-richtlijnen: Ondergewicht, Extremiteiten en Afwijkende groei. Deze projecten zijn in opdracht van ZonMw. Voor de praktijktesten wordt gezocht naar JGZ-organisaties.

TNO is gestart met de voorbereidingen voor de ontwikkeling van drie nieuwe JGZ-richtlijnen: Ondergewicht, Extremiteiten en Afwijkende groei. Deze projecten zijn in opdracht van ZonMw. De nieuwe richtlijnen ondersteunen JGZ-professionals in hun handelen. Ook wordt aangesloten op de meest recente wetenschappelijke kennis en best practices. Het is zeer belangrijk dat richtlijnen écht toepasbaar zijn in JGZ-organisaties en dat input uit het veld verwerkt wordt in de uiteindelijke richtlijnen. De deelname van diverse JGZ-organisaties en disciplines in een praktijktest is daarom onmisbaar. 

TNO komt graag in contact met JGZ-organisaties die deel willen nemen aan één van de praktijktesten. Bij deelname zullen tien professionals betrokken worden bij de praktijktest, de deelnemende disciplines varieert per thema. Alle praktische informatie lees je in een beknopte omschrijving

Voor meer informatie en het opgeven van de organisatie kan contact opgenomen worden met Caren Lanting (TNO)

Draag bij aan een van de praktijktesten!

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.