Nieuws 31 augustus 2017

Campagne om eigen omgeving rookvrij te maken

Rookvrije Generatie lanceerde deze week de nieuwe campagne ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’, te zien op nationale televisie en online. Het NCJ is sinds 2016 als partner aangesloten bij de Alliantie Nederland Rookvrij, samen willen we een rookvrije generatie realiseren.

Bekijk de manifest commercial >

Testimonials met de verhalen van Bert, Hester, Luc, Mohammed, Robert en Robert zijn ook twee weken lang op televisie en online te zien. De testimonials belichten verhalen van mensen die actie hebben ondernomen op weg naar een Rookvrije Generatie.

Bekijk alle testimonials >

Op de website www.rookvrijegeneratie.nl vind je tips, adviezen en een webshop met Rookvrije Generatie materialen. Wat doe jij om bij te dragen aan een rookvrije generatie? Gezondheid is één van de vier thema’s van de JGZ Preventieagenda

Rookvrije Generatie
De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ is een initiatief van het de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. Met een groeiend aantal partijen en personen werken ze toe naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Dat lukt als iedereen samen het goede voorbeeld geeft en de omgevingen waar kinderen komen rookvrij maken. Iedereen kan iets doen. Zo gaan we samen op weg naar een Rookvrije Generatie.

Alliantie Nederland Rookvrij
De Alliantie Nederland Rookvrij wordt gevormd door vele organisaties die samen een Rookvrije Generatie willen realiseren. De initiatiefnemers van de Alliantie Nederland Rookvrij zijn Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. De directeuren van deze gezondheidsfondsen vormen samen het bestuur van de Stichting Alliantiebureau Nederland Rookvrij.

Bekijk ook:

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.