Nieuws 12 december 2023

Aanmelden AJN aios-prijs

Op 19 april 2024 wordt weer de AJN aios-prijs (1ste fase) uitgereikt. Een aios maakt tijdens de opleiding verschillende opdrachten, zoals praktijk- en moduleopdrachten of publiceren een artikel. Veel van deze opdrachten komen niet verder dan de organisatie waar de aios werkt. Om deze vaak mooie opdrachten niet in een la te laten verdwijnen is deze prijs in het leven geroepen. De winnaar ontvangt een geldprijs en presenteert de opdracht voor een groter publiek.

Kans maken?

Ben jij een aios die een mooie opleidingsopdracht heeft gemaakt? Of ben jij een opleider die een aios begeleidt die een opdracht heeft gemaakt die aan de volgende criteria voldoet:

●      Het product is relevant voor de jeugdgezondheidszorg

●      Het product kan zowel wetenschappelijk als praktijkgericht zijn

●      Het product is voorbeeldstellend voor de JGZ

●      Het product heeft impact op de praktijk

●      Het product laat een innovatieve aanpak van een probleem zien

Stuur deze opdracht dan voor 1 maart 2024 naar: secretariaat@ajnjeugdartsen.nl met een begeleidende brief van de praktijkopleider. De opdracht mag niet ouder zijn dan 3 jaar.

Publieksprijs

Ook zal er onder de niet-winnaars weer een publieksprijs worden toegekend. Dit wordt gedaan door middel van een (door de aios te maken) posterpresentatie. Deze poster wordt opgehangen tijdens de AJN-dag. Bezoekers stemmen op de opdracht van hun keuze en bepalen zo wie de publieksprijs aan het eind van de dag ontvangt.

Meer weten?

Secretariaat

Désirée van Spanje

Lees meer over Secretariaat

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.