Webinar

Taalrijke omgeving stimuleren kinderopvang & jeugdgezondheidszorg

30 januari 2023 19:30 - 21:00 Online

Een taalachterstand ontstaat op zeer jonge leeftijd en werkt een leven lang door. Alle reden om dit te willen voorkomen. Tijdens dit webinar, georganiseerd door het Landelijk Netwerk Geletterdheid, hebben de jeugdgezondheidszorg (JGZ) en de kinderopvang de handen ineengeslagen. Als natuurlijke partners rondom een kind worden er kennis en praktische tips uitgewisseld om kinderen met behulp van taal in hun ontwikkeling te ondersteunen.

Het taalrijker maken van de omgeving waar kinderen (behalve thuis) ook zijn, zoals de kinderopvang, gastouders, buitenschoolse opvang, kan kinderen enorm helpen in hun ontwikkeling en ze een betere start geven op de basisschool.

Onze gastsprekers inspireren je graag met voorbeelden en filmpjes in hoe jij de tips al direct kunt toepassen en integreren in je dagelijkse werk. Herken de verborgen schat van routine momenten in je werk en ontdek hoe je, door momenten door de dag heen te weven, de taal direct al kunt stimuleren en de omgeving van kinderen met taal kunt verrijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.