JGZ Live! #10

17 april 2024 15:00 - 16:30 Online

In JGZ Live! komt JGZ Nederland online samen. Collega’s uit het hele land en vanuit allerlei rollen – professionals, staf- en beleidsmensen en managers – kunnen elkaar hier ontmoeten. En steeds vaker zien we dat bondgenoten van buiten de JGZ,  die preventie een warm hart toedragen, ook aansluiten.

In 2024 wordt JGZLive! divers ingevuld, maar steeds vanuit het thema doorontwikkeling én op het vertrouwde tijdstip van 15.00-16.30 uur. JGZ Live! op 17 april gaat over het potentieel en de verschillende perspectieven van Evidence Based Practise.

EBP: wat is jouw perspectief?

Een succesvolle doorontwikkeling van de JGZ, dat lukt natuurlijk alleen als je het volle potentieel van Evidence Based Practice benut. Bij EBP telt elk perspectief. Dus niet alleen de wetenschappelijke evidence maar ook de ervaringskennis van de vakmens en het perspectief van de ouder en jeugdige.

Aan de hand van de onderzoeksresultaten naar e-Consulten in de JGZ nemen Ingrid Staal en Merian Bouwmeester je mee in de verschillende EBP perspectieven. Wat vertellen de onderzoeksresultaten? Wat ervaren professionals in het werken hiermee en hoe kijken ouders hier tegenaan? Samen met jou verkennen we waar we nog meer winst kunnen behalen door alle EBP perspectieven in te zetten. En ontdekken we dat deze perspectieven ons soms echt kunnen verrassen. Door uit onze comfortzone te komen en andere brillen op te zetten kunnen we de JGZ nog impactvoller maken. Wil jij ook maximaal gebruik maken van jouw professionele ‘gereedschapskist’? Dan zien we je graag op 17 april.

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.