Interactief webinar: Samen Beslissen versus Richtlijnen

12 juni 2024 19:00 - 20:30 Online

Interactief webinar Samen beslissen versus richtlijnen: hoe geef je dit vorm in de praktijk? De JGZ houdt de kwaliteit van de zorg hoog met meer dan 30 richtlijnen; landelijk geldende vakinhoudelijke aanbevelingen voor optimale zorg voor jeugdigen en hun ouders. Ze bieden jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en doktersassistenten ondersteuning bij de besluitvorming.

In de praktijk blijken richtlijnen niet altijd zo te worden ervaren. Hoe verhoudt het vakmanschap van Zorg op Maat en Samen Beslissen zich tot de richtlijnen? Dit gaan we met elkaar oppakken in het interactieve webinar op 13 juni van 19.00 tot 20.30 uur.

Jurist gezondheidsrecht, Mirthe Maessen neemt ons mee in wat de wet zegt en hoe die geïnterpreteerd kan worden. Mirthe heeft veel ervaring zowel bij het NJI,  in de GGZ, als werkzaam voor de NVO (beroepsvereniging van pedagogen). Daarnaast gaat zij vanaf 2025 les geven bij de NSPOH  over oa tuchtrecht, gegevens delen, samenwerken in teams en het  gezag van ouders en kunnen JGZ-ters haar vaker tegenkomen.

Aanmelden

Via dit formulier kun je je aanmelden voor het interactieve webinar over Samen Beslissen versus Richtlijnen op 12 juni 2024 van 19.00 tot 20.30 uur . Vanwege het interactieve karakter is er plaats voor 40 deelnemers.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.