Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Ondine Engelse adviseur
Telefoon: 06 - 53 97 60 45
E-mail: oengelse@ncj.nl

Schrijf je in voor Jeugd in Onderzoek 2020!

donderdag 27 februari 2020

Op dinsdag 12 mei 2020 is de 16e editie van Jeugd in Onderzoek in hotel Casa in Amsterdam. Jeugd in Onderzoek is de ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugd- en onderwijssector. Het NCJ is mede-organisator van dit evenement. We hebben ook dit jaar weer een interessant en afwisselend programma kunnen samenstellen. Het extra thema voor deze editie is ‘Gelijke Kansen’.

Tijdens het ochtendprogramma spreken twee inspirerende keynotespeakers: Annemiek Harder, bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Gwyther Rees, onderzoeker van UNICEF Office of Research - Innocenti. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een welkomstwoord van Sabine Severiens, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en tevens ambassadeur van Jeugd in Onderzoek 2020.

Na de lunch volgen in drie rondes meer dan 45 deelsessies in de vorm van interactieve workshops, lezingen, pitches en netwerktafels. Nieuw dit jaar is dat er drie verschillende participatiecafés zijn.

In het aanmeldformulier geef je meteen aan welke sessies je wilt volgen. Op die manier stel je een persoonlijk programma samen!

Bekijk eerst het overzicht van alle sessies om te bepalen welke interessant zijn. Wees er snel bij, want er kunnen maar maximaal 350 personen naar het congres en ook elke deelsessie heeft een maximum aantal deelnemers.

Meer informatie kun je vinden op de website van Jeugd in Onderzoek of door contact op te nemen met NCJ-adviseur Ondine Engelse via oengelse@ncj.nl.