JGZ Innovatieatelier

Het landelijk Innovatieatelier van het NCJ komt 5 keer per jaar samen om in co-creatie te werken aan vernieuwing binnen de JGZ. De pioniers worden gestimuleerd op zoek te gaan naar ruimte om de beweging naar vernieuwing in gezamenlijkheid in te zetten binnen de eigen organisatie. Dit betekent ook: buiten de muren van de eigen organisatie kijken. Samen verbinden, versterken en vernieuwen we.
Datum
24 juni 2020
Tijd
09:30 - 16:00 uur
Locatie
NCJ, Churchilllaan 11 (7e etage), 3527 GV te Utrecht
Kosten
Niet van toepassing.

Programma

Zo vlak voor de zomer blik je even terug op het afgelopen jaar. Ook nu heb je weer heel hard gewerkt en veel kinderen en ouders geholpen. Dit jaar met het coronavirus als extra uitdaging. Misschien heb je hier en daar wat vertraging opgelopen, maar als innovatiepionier heb je ook zeker nagedacht over hoe je dingen slimmer en beter kunt doen. Daarom heffen we in deze editie van het Innovatieatelier het glas op jou! We nodigen je met veel plezier uit voor de JGZ PubQuiz in onze digitale JGZ Pub.

Voordat je gaat genieten van een fijne zomervakantie komen we graag nog één keer digitaal samen. Werk en plezier gaan hand in hand. Tijdens deze, speciaal voor jullie gemaakte, JGZ Pubquiz check je jouw kennis over verschillende JGZ-thema’s zoals Early Life Stress en Gezondheid. En is er tijd om even met elkaar te genieten, te lachen en natuurlijk te strijden om de titel JGZ Pubquiz-winnaar 2020! De winnaar krijgt een mooie bos bloemen thuisgestuurd.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

Bekijk ook

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk