JGZ Innovatieatelier

Het landelijk Innovatieatelier van het NCJ komt 5 keer per jaar samen om in co-creatie te werken aan vernieuwing binnen de JGZ. De pioniers worden gestimuleerd op zoek te gaan naar ruimte om de beweging naar vernieuwing in gezamenlijkheid in te zetten binnen de eigen organisatie. Dit betekent ook: buiten de muren van de eigen organisatie kijken. Samen verbinden, versterken en vernieuwen we.
Datum
25 november 2020
Tijd
09:45 - 16:00 uur
Locatie
Online
Kosten
Niet van toepassing.

Programma

Op 25 november spreken we tijdens het Innovatieatelier met collega’s van Opvoedinformatie Nederland over het filmpjesproject. JGZ-organisaties die deelnemen aan het filmpjesproject maken het inhoudelijk en financieel mogelijk om betrouwbare en onafhankelijke opvoedfilmpjes voor ouders te ontwikkelen. 

De organisaties die deelnemen aan de pilot zijn enthousiast en ervaren de filmpjes als helpend. Ouders waarderen de filmpjes en zien ze graag. 

Opvoedinformatie Nederland en de negen deelnemende JGZ-organisaties nemen de pioniers tijdens dit Innovatieatelier mee in de ambitie van het project en de huidige ervaringen. Tot slot beantwoorden we met elkaar de innovatievraag: ‘Hoe kunnen we naar een toekomstbestendige vorm van het filmpjesproject zodat we ouders en professionals optimaal kunnen helpen?’

Ook zijn de makers van de site en app ‘How about mom’ te gast. 

Bekijk het programma>

Meld je aan voor het Innovatieatelier >

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

 

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk