In contact met vakmanschap

We willen vitaal en bevlogen ons vak inhoud geven. Maar door alles wat moet, vergeten wij onszelf soms en kunnen we de binding met ons vak en het plezier in ons werk verliezen. Herkenbaar? Dan is deze sessie wat voor jou of jouw team!

Waardengedreven vakmanschap?

Waardengedreven vakmanschap gaat verder dan bekwaam zijn in je vak. Waardengedreven vakmanschap gaat over ervaring opdoen, blijven leren, ontwikkelen, werken vanuit waarden en in verbinding zijn. In verbinding met jezelf, je beroepsgroep, jeudigen en hun ouders en de samenleving. Hierover met elkaar in gesprek gaan is essentieel.

Waarom?

Waardengedreven vakmanschap zorgt voor tevreden, betrokken en bevlogen professionals die in hun kracht staan. Dit zorgt voor meer energie en betere resultaten op de werkvloer. Waardengedreven vakmanschap ademt kwaliteit en passie en is een voorwaarde voor de beste zorg aan jeugdigen en hun ouders/verzorgers. 

Hoe?

Tijdens ‘In contact met vakmanschap’ beeldt acteur en auteur Kees van Loenen met een theatermonoloog verhalen uit over professionals en hun vak. Het publiek ervaart en voelt wat niet altijd hardop wordt uitgesproken. Vanuit die (h)erkenning gaan we in gesprek met elkaar. Over je vak, je drijfveren en je motivatie. En we gaan op zoek naar verbinding. Met jezelf én met je vakgenoten. Samen kijken we naar hoe we van vooral regelgedreven werken naar meer waardengedreven werken kunnen gaan. Want alleen samen kunnen we het verschil maken en impact genereren. 

Wat?

De sessie duurt 3 uur en bestaat uit twee delen: een theatermonoloog en een interactief deel. Het interactieve deel wordt begeleid door het NCJ. De opdrachtgever geeft richting. De inhoud wordt bepaald door de deelnemers. Per organisatie kijken wij naar de juiste invulling. Maatwerk is altijd mogelijk.

Wij beloven energie en inspiratie. Deelnemers komen er sterker en met meer werkplezier uit!

Wat anderen zeggen over eerdere bijeenkomsten:

“De monoloog laat mij nadenken over waar ik zelf sta. Wat verwacht ik van vakmanschap, wat kan ik betekenen voor de groep? Hoe gaan we er met elkaar tegenaan? Om samen voor iets te gaan staan, samen bereik je meer.”
“Kees geeft ons een ander perspectief op ons denken en doen, doordat hij niet uit de beroepsgroep komt. Daardoor leer je anders te kijken naar je eigen beroep en vakmanschap. Het haalt je uit je eigen stramien.”
“De theatermonoloog geeft energie en maakt strijdbaar.”
‘De bijeenkomst gaf mij het gevoel er niet alleen voor te staan.’

Voor wie?

Wil je samen met je team een verdiepingsslag maken in de kwaliteit van je dienstverlening? Ben je op zoek naar een andere manier om met je collega’s in gesprek te gaan, hen te motiveren en (opnieuw) met elkaar te verbinden? Dan is ‘In contact met vakmanschap’ uitermate geschikt voor jullie!

Kosten

Prijzen voor maatwerk in overleg. 

Contact

Heb je interesse om ‘In contact met vakmanschap’ binnen jouw organisatie in te zetten? Wil je meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact op met Yvonne Vanneste of Petra Kletter

Deel dit met je netwerk

Contactpersoon

Yvonne Vanneste

Telefoon: 06 - 83 77 83 91

E-mail: yvanneste@ncj.nl