Soler Berk


Soler is sinds augustus 2021 adviseur bij het NCJ in de kerngroep Innovatie en Ondernemerschap. Hij gelooft dat preventie de sleutel is waarmee we kunnen zorgen dat ieder kind en gezin gelijke kansen heeft en deze kan benutten. Om dit te bereiken en sluitend te maken is het van belang dat een ieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Jeugdgezondheid raakt iedereen en daarmee ook publieke, private en maatschappelijke organisaties. Kortom samen maken we het verschil en impact. En hoe eerder hoe beter.

Hij houdt ervan om zaken in beweging te brengen en focust zich voornamelijk op de aanpak van armoede in gezinnen, het opzetten van publiek private en maatschappelijke samenwerkingen, het betrekken van ervaringsdeskundigen bij besluitvorming en het opzetten van beleid en aanpak. 

Soler werkte onder andere op maatschappelijke thema’s en public affairs in het bedrijfsleven, als manager, directeur en maatschappelijk ondernemer bij diverse maatschappelijke organisaties zoals Stichting Lezen & Schrijven, de Missing Chapter Foundation en Stichting Vaste Lasten Pakket. Ook vervult Soler verschillende bestuursfuncties in de sociaal-maatschappelijke sector.

Contact

sberk@ncj.nl
06 - 24 81 99 55

Deel dit met je netwerk