Inspiratie

Ervaar het effect van de GIZ-methodiek door erover te lezen, praten en luisteren. De inspiratie en links helpen jou om een beter beeld van de methodiek te krijgen en om met collega's en samenwerkingspartners in gesprek te gaan. 

Lezen

Ervaren

De krachten van de GIZ-methodiek ontdek je het beste door ze zelf te ervaren. Laat je hiervoor meenemen in de verhalen van professionals, ouders en jeugdigen. Neem contact op met een GIZ-organisatie of het NCJ om je te laten inspireren door deze 'wauw'-momenten in beeld en geluid. 

“Ik liep binnen met chaos in mijn hoofd. Nu heb ik zicht op wat mijn kind nodig heeft, en inzicht in alles wat ik toch goed doe. Voor mij is dit een enorme opluchting.” (ouder)
“Ik heb nu het gevoel dat we een gezamenlijk doel hebben – het welzijn van mijn kind. De GIZ werkwijze ervaar ik als heel positief.” (ouder)
“Ik vind het leuk meer te weten over hoe ik aan het ontwikkelen ben en welke ondersteuning ik nodig heb. Ook dat iedereen ondersteuning nodig heeft. Ik voelde me de laatste tijd niet zo lekker maar nu zie ik dat het met heel veel dingen toch goed gaat met me.” (meisje, 14 jaar)

Klikken

Deel dit met je netwerk