Externe auteur

Elle Struijf

Elle Struijf

adviseur

Elle werkt sinds 2016 voor het NCJ. Als adviseur is ze betrokken bij verschillende interventies zoals GIZ, M@ZL, SamenStarten, Stevig Ouderschap en VoorZorg. Ze richt zich daarbij op een zo goed mogelijke afstemming van alle processen. Meer en effectievere inzet en efficiëntie zal volgens haar leiden tot uitbreiding, zowel van de huidige als van toekomstige interventies.

Elle werkte onder andere als arts bij een consultatiebureau in Drenthe en in Waterland en was directeur bij Evean Jeugdgezondheidszorg. Ook was ze manager bij het Kenniscentrum Publieke Gezondheid bij GGD Hollands Noorden, waar ze momenteel als adviseur werkt en betrokken is bij de opzet en uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma.

Vanaf 2003 is Elle actief betrokken bij de ontwikkeling en het onderzoek naar VoorZorg, een interventie die sinds 2014 is ondergebracht bij het NCJ. Elle heeft een brede belangstelling voor de Publieke Gezondheid en is als adviseur betrokken bij verschillende andere programma’s en initiatieven rondom Kansrijke Start en 1001 eerste dagen.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.