Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Ondine Engelse adviseur
Telefoon: 06 - 53 97 60 45
E-mail: oengelse@ncj.nl

Schrijf je nu in voor Jeugd in Onderzoek op 8 april 2021!

woensdag 31 maart 2021

Op donderdag 8 april 2021 is de 16e editie van Jeugd in Onderzoek, plaats: de ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugd- en onderwijssector. Het NCJ is mede-organisator van dit evenement. We hebben ook dit jaar weer een interessant en afwisselend programma kunnen samenstellen, met als extra thema voor deze editie ‘Gelijke Kansen’. De bijeenkomst vindt online plaats.

Programma

Jeugd in Onderzoek start met een digitale inloop, waarna het ochtendprogramma met lezingen, interactieve workshops en netwerktafels plaatsvindt. Er zijn, net als je van de fysieke bijeenkomst gewend bent, drie rondes met in totaal meer dan 40 deelsessies waaruit je kunt kiezen.

Bekijk de deelsessies >

Tijdens het middagprogramma spreken twee inspirerende keynote speakers: Annemiek Harder, bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Gwyther Rees, onderzoeker van UNICEF Office of Research - Innocenti. Ook Sabine Severiens, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en tevens ambassadeur van Jeugd in Onderzoek 2021, komt aan het woord

De dag zal worden afgesloten met een digitale borrel, waar de mogelijkheid is om elkaar ‘digitaal’ te ontmoeten.

Schrijf je nu in door middel van het aanmeldformulier geef je meteen aan welke sessies je wilt volgen. Op die manier stel je een persoonlijk programma samen!

Meer informatie

Meer informatie kun je vinden op de website van Jeugd in Onderzoek of door contact op te nemen met NCJ-adviseur Ondine Engelse via oengelse@ncj.nl.

Bekijk ook: