Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Chantal van den Burg communicatieadviseur
Telefoon: 06 - 18 68 31 88
E-mail: cvandenburg@ncj.nl

Nieuw: Managers MeetUp

dinsdag 20 oktober 2020

Speciaal voor managers organiseert het NCJ de Managers MeetUp. Tijdens online MeetUps gaan managers met elkaar in gesprek én aan de slag met actuele dilemma’s. Hoe ga je om met pittige uitdagingen, zoals het coronavirus? En wat helpt je nu écht verder? Managers bundelen de krachten om gezamenlijk tot oplossingen te komen. Na de MeetUp kunnen zij met concrete actiepunten aan de slag! De eerste Managers MeetUp is op donderdag 5 november 2020.

De Managers MeetUp wordt in ieder geval vier keer per jaar door het NCJ georganiseerd. Tijdens elke MeetUp staat er een nieuw en actueel dilemma centraal. Mocht je als manager onverwachts voor een grote uitdaging komen te staan, laat het ons weten. Indien nodig organiseren we graag een extra MeetUp zodat we met elkaar weer een flinke stap vooruit kunnen zetten.

Wil jij andere managers ontmoeten en elkaar een stap vooruit helpen?
Meld je dan snel aan voor de eerste Managers MeetUp op donderdag 5 november

Managers MeetUp 5 november: JGZ en onderwijs in coronatijd

Deze eerste Managers MeetUp staat in het teken van het onderwijs. Bij scholen staat het water door het coronavirus aan de lippen. Aan de ene kant is er de wens om leerlingen, het liefst op school en soms op afstand, te blijven zien. Ook zijn er veel zorgen over kwetsbare jongeren of jongeren met kwetsbare familieleden. Verliezen we jongeren door alle corona-maatregelen niet uit het oog? Aan de andere kant is daar het risico op besmetting en verspreiding van het coronavirus. Veel docenten staan dagelijks met angst voor de klas. Is het wel veilig om op school te zijn?   

De JGZ is betrokken bij het onderwijs. Met elkaar ontzorgen we en staan we bij met deskundig advies. Je ondersteunt scholen bij de inrichting van het onderwijs binnen de corona-maatregelen, bespreekt de zorgen rondom corona en houdt nauw contact over de besmettingen bij leerlingen. Maar doe je wel genoeg? En wat kun je nog meer of beter doen? 

Hoe kunnen we zorgen dat leerlingen onderwijs kunnen blijven volgen en dat we kwetsbare jongeren niet uit het oog verliezen? Ook in deze coronatijd. 

Bekijk het programma en meld je aan voor de Managers MeetUp op 5 november >

JGZ Live!

De Managers MeetUp is niet het enige nieuwe event dat we lanceerden in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we elkaar, weliswaar op afstand, kunnen blijven ontmoeten. Waar de Managers MeetUp speciaal voor managers is, heten we bij JGZ Live! alle JGZ-professionals welkom. Wekelijks zijn er interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen. Bekijk het programma


Wil je meer weten over de Managers MeetUp of wil je een dilemma delen voor een volgende MeetUp? Neem contact op met Chantal van den Burg via cvandenburg@ncj.nl.

Bekijk ook: